Fodmanden

Align Footwear

Fodmanden - Align indlægssåler

Align indlægssåler har allerede hjulpet flere end 500.000 tilfredse og virkelig glade kunder i hele Europa


Aligns tre-punktsteknologi er en patenteret og innovativ revolution indenfor indlægssåler, som er udviklet af en amerikansk fysioterapeut i samarbejde med en dansker. Indlægssålerne er med til at reducere over-pronation og supination (dvs. når vi går ”skævt” på fødderne, indad eller udad) og kan derfor have en positiv effekt for dig, som oplever udfordringer med dine fødder og i din krop.


Med disse indlægssåler har du altid garanti for, at du ikke spilder dine penge… Du får nemlig 60 dages pengene tilbage garanti!


Tre punkts pricippet.

Align Footwear® indlægssålerne henvender sig til de mere end 80 % af verdens befolkning, som dagligt har udfordringer med deres krop og fødder. Disse indlægssåler kan benyttes af børn, unge, kvinder og mænd, som ønsker en aktiv dagligdag og arbejdsdag – og er brugbare i alle former for fodtøj.


Align Footwear® er en danskejet virksomhed med hovedkvarter i Ikast, 

Align Footwear®s kompetencer og erfaringer har hjulpet mange med smerter og problemer med f.eks:

  • Hælspore
  • Nedsunken forfod
  • Platfod
  • Knæ og springerknæ
  • Hoften
  • Ryggen


Align Footwaer og Fodmandens erfaring er fundamentet for, at du altid kan føle dig tryg og sikker, når du køber indlægssåler fra Align Footwear®. OG bemærk desuden, hvis ikke du mærker en positiv effekt indenfor 60 dage, får du dine penge tilbage.


Prøv dem i klinikken - Kan sendes, prisen på kr. 499.- er inkl. porto. Rabat ved køb af flere på en gang.

60 dages pengene tilbage